Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το iPhone 13

Το επόμενο smartphone της Apple, το iPhone 13, ίσως διαθέτει την καλύτερη κάμερα της ιστορίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την επίσημη παρουσίαση του iPhone 12 και μόλις λίγες ώρες από το One More Thing event αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο Κουπερτίνο έχουν χρόνο για χάσιμο. Και πολύ περισσότερο, πως δεν υπάρχουν (ανεπίσημες) πληροφορίες και φήμες για το iPhone 13. Μπορεί να σου φαίνεται αρκετά νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο, μην ξεχνάς όμως πως ο τεχνολογικός κόσμος τρέχει με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από όσο φανταζόσουν.

Είναι σχεδόν ένας είδος παράδοσης αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου iPhone, κάποιος ή κάποιοι από τους insiders -συνήθως στο Twitter- να έχουν πληροφορίες για το μοντέλο που θα το διαδεχθεί. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα.

Η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας

Το iPhone 13 λοιπόν βρίσκεται στα σκαριά, με άπαντες στο Κουπερτίνο να έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό του. Το επόμενο smartphone της Apple κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021, αν και μένει ανοιχτό ένα παραθυράκι για τους πρώτους μήνες του 2022 - κάτι που ασφαλώς σπάει το pattern της Apple. Οι συνθήκες όμως είναι αυτές που καθορίζουν την αγορά και αυτό δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr