5 γυναίκες μουσικοί που θα ακούσετε το 2020

Οι επιλογές της Emily Eavis, συνιδρύτριας του Glastonbury, για να προσθέσετε στην playlist σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emily Eavis είναι μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία. Η κόρη του ιδρυτή του Glastonbury, Michael Eavis, Emily είναι υπεύθυνη για τη σύγχρονη πορεία του φεστιβάλ. Οργανώνει και επιμελείται τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, οι οποίες - για την 50ή επέτειο του φεστιβάλ - θα συμπεριλάβουν τους Taylor Swift, Kendrick Lamar και Diana Ross.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως μία από τις σημαντικότερες influencer της μουσικής σκηνής, η Emily είναι σε θέση να προβλέπει τα επόμενα ονόματα που θα απασχολήσουν τη βιομηχανία και το κοινό. Αυτές είναι οι επιλογές της:

Joy Crookes

"Με επιρροές που κυμαίνονται από τη Nina Simone μέχρι τον Lou Reed, η neo-soul της νεαρής Λονδρέζας κάνει τη διαφορά"

Koffee

"Μόλις 20 ετών, η Koffee εμφανίστηκε στο Park Stage του Glastonbury πέρυσι. Αγαπάμε τον upbeat ήχο της που είναι επηρεασμένος από τη reggae και περιμένουμε μεγάλα πράγματα απο αυτήν".

The Big Moon

"Αν τις έχετε δει live θα ξέρετε πόσο διασκεδαστικές είναι. Το νέο τους άλμπουμ είναι τέλειο και η εξωστρέφειά τους διαχέεται μέσα από κάθε τραγούδι". 

Flohio

"Ήταν φιναλίστ στο διαγωνισμό Glastonbury Emerging Talent και τόσο η ενέργειά της όσο και η μουσική της θα μας απασχολήσουν το 2020."

Arlo Parks

"Έχοντας εμφανιστεί στο BBC Introducing stage στο φεστιβάλ το 2019, η γοητευτική σκηνική της παρουσία και οι ποιητικοί στίχοι της κερδίζουν όλο και περισσότερους θαυμαστές το 2020". 

Από το Harper's Bazaar UK , τεύχος Μαρτίου.