Το Glastonbury μοιράζεται τις playlists των καλλιτεχνών που θα εμφανίζονταν στο φεστιβάλ

Μπορείτε να τις ακούσετε το Spotify.

Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της 50ης επετείου του, το Glastonbury αναγκάστηκε να ανακοινώσει την ακύρωσή του εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού. Σε μια προσπάθεια να γεμίσει το κενό που υπάρχει στις καρδιές των μουσικόφιλων, το φεστιβάλ μοιράζεται playlists των καλλιτεχνών που είχαν κλείσει για να παίξουν φέτος.

Με κριτήριο τα stages, το Glastonbury κυκλοφόρησε μόλις την τρίτη playlist: West Holts με κομμάτια καλλιτεχνών όπως οι Danny Brown, Kelis, Thom Yorke και TLC. Το φεστιβάλ έχει μοιραστεί στο παρελθόν playlists για το John Peel Stage, με κομμάτια από τους Clairo, FKA twigs και Primal Scream, καθώς επίσης και για το Park, παρουσιάζοντας τους Phoebe Bridgers, Caribou και Laura Marling.

"Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να ενημερώσουμε τις playlists των κύριων σκηνών στο Spotify με τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονταν σε αυτές στο #Glastonbury2020" έγραψε το Glastonbury στο Twitter. Η 50ή επέτειος του φεστιβάλ θα γιορταζόταν με ονόματα όπως οι Kendrick Lamar, Paul McCartney και Taylor Swift και την Diana Ross να επιστρέφει για μια once-in-a-lifetime performance. Στο line up ήταν επίσης οι Charli XCX, Kacey Musgraves, Lana Del Rey, Robyn και άλλοι.