Ο Ryan Murphy ανακοίνωσε ένα spin-off του American Horror Story

Η σειρά τρόμου ξανά στις οθόνες σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπέροχα νέα για τους fans του American Horror Story (δηλαδή για όλους): ο Ryan Murphy δουλεύει πάνω σε ένα spin-off της σειρά που θα φέρει τον τίτλο – φυσικά – American Horror Stories.

Ο παραγωγός ανακοίνωσε τα νέα μέσα από το Instagram, με ένα screenshot από ένα Zoom call με το καστ της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των Jessica Lange, Sarah Paulson, Kathy Bates, Emma Roberts, Evan Peters, Cody Fern, Dylan McDermott, Taissa Farmiga, Billie Lourd, Lily Rabe, Angelica Ross, Angela Bassett, Adina Porter, Leslie Grossman και Finn Wittrock.

Στο caption που συνόδευε την εικόνα, ο Murphy έγραψε: "American Horror Story cast Zoom call… όπου θυμόμαστε τις παλιές καλές εποχές… το spin-off που ετοιμάζουμε ονομάζεται American Horror Stories (επεισόδιο μίας ώρας)... πότε θα αρχίσουμε τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν … και άλλα πράγματα που δεν μπορώ να γράψω. Περάσαμε πολύ καλά και χάρηκε που τους είδα όλους. Μου έλειψαν".

Πριν από λίγες μέρες, ο Murphy άφησε να εννοηθεί ότι δουλεύει για την αναβίωση της σειράς Scream Queens, η οποία είχε ακυρωθεί, με πρωταγωνιστές τους Roberts και Lourd, και guest εμφανίσεις από τον Jamie Lee Curtis και την Ariana Grande. Απαντώντας σε έναν θαυμαστή στο Instagram, ο οποίος ρώτησε για την τρίτη σεζόν της σειρά, ο Murphy είπε: "Το δουλεύω". Η τελευταία σειρά του Murphy, Hollywood, έκανε πρεμιέρα στο Netflix την 1η Μαΐου.