Τα θερινά σινεμά ανοίγουν | Οι νέες ταινίες του Ιουνίου

Αυτοί είναι οι πρώτοι, νέοι τίτλοι που θα απολαύσετε τον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας των κινηματογράφων.

Μετά από σχεδόν δυόμισι μήνες, οι κινηματογραφικές οθόνες θα φωτιστούν ξανά. Τα θερινά σινεμά της χώρας θα σηκώσουν αυλαία την Δευτέρα 1η Ιουνίου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχει επιβάλλει η πανδημική κρίση του κορονοϊού στην καθημερινότητά μας - το όριο πληρότητας των αιθουσών θα αγγίζει το 40% για να τηρούνται οι υποχρεωτικές αποστάσεις του 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών, δεν θα υπάρχει διάλειμμα, θα συστήνεται η προαιρετική χρήση προστατευτικής μάσκας και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος, ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα παραμείνει η ίδια.

Στην παρακάτω λίστα συγκεντρώσαμε όλες τις νέες ταινίες που θα κάνουν ποδαρικό στην καλοκαιρινή κινηματογραφική σεζόν κατά τον πρώτο μήνα επαναλειτουργίας των αιθουσών. Σε ρόλο πρωταγωνιστή οι Γάλλοι δημιουργοί.

Πρεμιέρες 4/6

Παιχνίδια Ζευγαριών

Ο Olivier Assayas συνεργάζεται ξανά με τους Guillaume Canet και Juliette Binoche σε μια κωμωδία-σχόλιο για τις συζυγικές σχέσεις που περνούν κρίση και τις σύγχρονες απρόσωπες και προσχηματικές σχέσεις στον κόσμο των social media.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr