Ο Leonardo DiCaprio γυρίζει ταινία για το Netflix

Μαζί με τον οσκαρικό σκηνοθέτη Barry Jenkins ετοιμάζουν μία ταινία μυθοπλασίας βασισμένη στο πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ Virunga.

Ολοένα και περισσότεροι είναι σιγά-σιγά οι χολιγουντιανοί αστέρες που αποφασίζουν να μετακομίσουν για λίγο από την μεγάλη στη μικρή οθόνη και δη σε εκείνη της πλατφόρμας του Netflix. Αυτή τη φορά, τα νέα αφορούν τον Leonardo DiCaprio, που θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Barry Jenkins, τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του οσκαρικού Moonlight (2016) για να δημιουργήσουν από κοινού μία ταινία μυθοπλασίας που ευελπιστούν να ευαισθητοποιήσει το κοινό πάνω σε οικολογικά ζητήματα. 

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε τα εξής όσον αφορά το πολυαναμενόμενο πρότζεκτ: πρώτον, ο Leo θα αναλάβει χρέη παραγωγού και ο Jenkins σεναριογράφου και σκηνοθέτη και δεύτερον, η ταινία θα είναι βασισμένη στο πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ Virunga.

Πρόκειται για μία βρετανική παραγωγή σε σκηνοθεσία του Orlando von Einsiedel, που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2014 στο Tribeca Film Festival και λίγους μήνες μετά προβλήθηκε στο Netflix, γεγονός που το έστειλε απευθείας στις υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερου Ντοκιμαντέρ. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr