Ένα από τα πιο ωραία rooftop της πόλης επιστρέφει ξανά

Το Point-a ανοίγει τις πόρτες του και ετοιμάζει ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με πανσέληνο.

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου Στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Ηρώδειο με θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το, μοναδικής αισθητικής, Μουσείο, το Point-a ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου, και υπόσχεται όμορφες βραδιές στην πόλη. 

Σε ένα από τα πιο ωραία rooftop της πόλης σας περιμένει ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο με την υπογραφή των ταλαντούχων σεφ Μανώλη Μαυριγιαννάκη και Μάριου Πιρπιρίδη που συνεχίζουν τη μακρά εμπειρία τους στο fine dining. Το bar έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη λίστα των Signature Cocktails να συνδυάζει τα αρώματα των ελληνικών βοτάνων και τη δυναμική των εγχώριων αποσταγμάτων με αναφορές από κορυφαία μπαρ του κόσμου.

Ένα από τα πιο ωραία rooftop της πόλης επιστρέφει ξανά

Για το καλωσόρισμα, το Point-a έχει ετοιμάσει ένα διήμερο event με δυο djs της πόλης να αναλαμβάνουν το full moon soundtrack. H Κατερίνα Παπαγεωργιάδη (aka Dudette) το Σάββατο 4 Ιουλίου και ο Κώστας Αργυρίου την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα επιμεληθούν τις μουσικές επιλογές που σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της πόλης και το γεμάτο φεγγάρι, θα κηρύξουν και επίσημα την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

POINT A

Παρέα με υπέροχες μελωδίες και την πανσέληνο θα απολαύσετε τι signature cocktail, Herodion με αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα όπου το METAXA 12 αστέρων έχει τον κύριο ρόλο και αναμειγνύεται με μοναδικό τρόπο με ρούμι, μέλι και αρώματα τσουρεκιού, ενώ για τους λάτρεις του κρασιού το ξινόμαυρο L’ Esprit Du Lac, και η αγαπημένη Παράγκα, στη sparkling εκδοχή της, του κτήματος Κυρ Γιάννη, θα είναι από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη – Κυριακή, από τις 19:30

Ροβέρτου Γκάλλι 4, Ακρόπολη, Τηλ.: 210-9238991