Έργα των Banksy, Hirst, Condo και Koons σε μια ενδιαφέρουσα έκθεση στη Μύκονο

Στη γκαλερί HOFA από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Αν βρεθείτε τέλη Αυγούστου στη Μύκονο, βάλτε στο πρόγραμμά σας, εκτός από το μπάνιο στη θάλασσα, το shopping και τα κοκτέιλ, μια επίσκεψη στην έκθεση με τίτλο "ΧΧΙ". Η γκαλερί HOFA σε συνεργασία με την ΑRTCELS φέρνουν για πρώτη φορά στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου έργα καλλιτεχνών όπως οι Kaws, Banksy, Damien Hirst, George Condo και Jeff Koons. 

Έργα των Banksy, Hirst, Condo και Koons σε μια ενδιαφέρουσα έκθεση στη Μύκονο

Στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον εντυπωσιακό ολοκαίνουριο χώρο της γκαλερί HOFA που βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι του νησιού θα υπάρχουν ακόμα έργα διεθνώς καταξιωμένων εικαστικών, όπως οι Anthony James, Zhuang Hong Yi, Adam Parker Smith και Daniel Arsham, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Μετά από 3 πολύ επιτυχημένα χρόνια στο Nammos Village, παρουσιάζουμε τον καινούριο χώρο μας στη Χώρα Μυκόνου με μια έκθεση υψηλού προφίλ, που όμοιά της δεν έχει ποτέ στο παρελθόν παρουσιαστεί στο νησί", δήλωσε ό Elio D'Anna, συνιδρυτής της HOFA και της ARTCELS. "Εννοείται ότι θα τηρηθούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και ό,τι άλλο απαιτείται για την ασφάλεια των επισκεπτών. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα ιδιωτικής ξενάγησης για όποιον επενδυτή θέλει να απολαύσει τα εκθέματα με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και υπευθυνότητα".  

XXI

Η έκθεση ήταν προγραμματισμένο να κάνει εγκαίνια τέσσερις μήνες νωρίτερα, αλλά οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 και του lockdown.

Η έκθεση ‘XXI’ θα εγκαινιαστεί στις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020. Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στη Μύκονο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η έκθεση θα είναι διαθέσιμη και ψηφιακά, στην ιστοσελίδα της γκαλερί HOFA.

Πηγή: madamefigaro.gr