X

Saoirse Ronan και Kate Winslet σε ένα ειδύλλιο στην ακροθαλασσιά

Το Ammonite, η νέα ταινία του Frances Lee αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Αν αναζητάτε άλλο ένα ρομαντικό δράμα εποχής, τότε αξίζει μια ματιά στο Ammonite, με πρωταγωνίστριες τις Saoirse Ronan και Kate Winslet. Σε αυτό το επικείμενο indie φιλμ, το δυναμικό ντουέτο ξεκινά μια ηλεκτρική ερωτική σχέση ως δυο γυναίκες του 19ου αιώνα που ψάχνουν για απολιθώματα στις ακτές της Αγγλίας. 

Το Ammonite προέρχεται από το Neon, τον ίδιο διανομέα που είναι υπεύθυνος για μερικές indie επιτυχίες όπως τα Parasite, Portrait of a Lady on Fire και I, Tonya. Όπως και προηγούμενες ταινίες του Frances Lee έτσι και αυτή, αποτελεί επιλογή για τα φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, του Telluride και του Τορόντο. Ωστόσο, με την ακύρωση των εκδηλώσεων των Καννών και του Telluride λόγω της πανδημίας, το Ammonite θα κάνει τελικά το ντεμπούτο του στο Τορόντο τον επόμενο μήνα. Η ημερομηνία ευρείας κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί αργότερα.

Όπως δείχνει το τρέιλερ, η Winslet υποδύεται τη Mary Anning, παλαιοντολόγο. Η Ronan υποδύεται τη Charlotte Murchison, μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα που ο σύζυγός της γνωρίζει στη Mary με την ελπίδα ότι το έργο της θα θεραπεύσει τη μελαγχολία της. Αυτό που ξεκινά ως μια άτυπη μαθητεία μεταμορφώνεται σε μια συναρπαστική ερωτική σχέση.