Αποκαλύφθηκε το επόμενο project της Keira Knightley

Η ηθοποιός ασχολείται ξανά με το αγαπημένο της genre.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από το Pride & Prejudice έως την Colette, η Keira Knightley είναι γνωστή για τους ρόλους της σε μερικές από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες δραματικές ταινίες εποχής. 

Τώρα, αποκαλύφθηκε το πιο πρόσφατο project της που περιλαμβάνει την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος The Essex Serpent της Sarah Perry, που δημοσιεύθηκε αρχικά το 1893. Πρόκειται για την ιστορία της νεαρής χήρας Cora Seagrave, η οποία αφήνει πίσω της το βικτοριανό Λονδίνο για το Aldwinter του Essex, μετά από έναν καταχρηστικό γάμο.

Η Cora, την οποία υποδύεται η Knightley, αποκτά εμμονή με ένα τοπικό μυθικό πλάσμα - το Essex Serpent. Στο ταραχώδες Essex, συναντά τον William Ransome, τον τοπικό εφημέριο, με τον οποίο σύντομα εμπλέκεται σε μια σχέση απροσδιόριστης έλξης και ευχάριστων αντιπαραθέσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Knightley θα είναι και η εκτελεστική παραγωγός της σειράς, η οποία θα προβάλλεται από το Apple TV +, σύμφωνα με το Deadline. Το The Essex Serpent δεν έχει ακόμη επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά οι fans της Knightley ανυπομονούν για το επόμενο εγχείρημά της.