X

Το ντοκιμαντέρ για τη Rihanna θα κάνει το ντεμπούτο του στο Amazon το επόμενο καλοκαίρι

Ο σκηνοθέτης Peter Berg αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Rihanna είναι σε καλό δρόμο. Σε μια συνέντευξη με το Collider, ο σκηνοθέτης Peter Berg ενημέρωσε τους θαυμαστές σχετικά με την κατάσταση του πολυαναμενόμενου project με πρωταγωνίστρια την pop star και επιχειρηματία. Μετά από χρόνια μελέτης και παρακολούθησης της Rihanna, αρκετά πλάνα και περιεχόμενο, το ντοκιμαντέρ θα κάνει τελικά το ντεμπούτο του το επόμενο καλοκαίρι στο Amazon.

"Το ντοκιμαντέρ της Rihanna είναι κάτι που δουλεύω μαζί της σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα" δήλωσε ο Berg. "Το Amazon θα το παρουσιάσει το καλοκαίρι του επόμενου έτους, ελπίζουμε γύρω στις 4 Ιουλίου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πραγματικά ένα επικό ταξίδι μαζί της".

Ο Berg επιβεβαίωσε επίσης ότι οι πολλαπλές δραστηριότητες της Rihanna - συμπεριλαμβανομένης της ετικέτας ρούχων Fenty, της σειράς εσωρούχων Savage x Fenty, της μάρκας καλλυντικών Fenty Beauty και της κυκλοφορίας προϊόντων Fenty Skin - και τη δουλειά της τραγουδίστριας πάνω σε νέο μουσικό υλικό, καθυστέρησαν την παραγωγή του ντοκιμαντέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι μια αξιοθαύμαστη γυναίκα που φαίνεται να μεγαλώνει καθημερινά και να αναπτύσσεται μέσα από νέες επιχειρήσεις και προσπάθειες, με ρυθμό που είναι σχεδόν δύσκολο να συμβαδίσεις" αποκάλυψε ο Berg. "Έτσι, κάθε φορά που πιστεύαμε ότι θα τελειώσουμε την ταινία και θα την παρουσιάσουμε, έκανε κάτι σαν μια σειρά μόδας, όπως η Fenty, ή τα εσώρουχα, ή τα προϊόντα ομορφιάς. Ασχολείται με όλα, κάνει νέα μουσική τώρα και έχει σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία στον επιχειρηματικό κλάδο, που την αφήνουμε να μεγαλώσει, αλλά θα προσπαθήσουμε να την ολοκληρώσουμε την άνοιξη και να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. "