Η Anne Hathaway αναβιώνει τον ρόλο της Anjelica Huston στις Μάγισσες του Roald Dahl

Το remake της ταινίας των 90s έρχεται πάνω στην ώρα για το Halloween

Στη μεγάλη λίστα του 2020 με τις ταινίες που κυκλοφορούν κατευθείαν στις streaming πλατφόρμες, έρχονται να προστεθούν και οι Μάγισσες (The Witches) του Roald Dahl. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο HBO Max στις 22 Οκτωβρίου, πάνω στην ώρα για το Halloween.

Αν και η απευθείας κυκλοφορία μιας ταινίας σε streaming platform μπορεί να μην ήταν μέχρι πρότινος ο καλύτερος οιωνός, διανύουμε μια εποχή όπου είναι καλοδεχούμενη οποιοδήποτε νέο φιλμ ακόμα και από την άνεση του καναπέ μας. Το remake αυτής της κλασικής ταινίας των 90s έρχεται με ένα τρέιλερ που θα σας κάνει να ανυπομονείτε για μία βραδιά με ποπ-κορν.

Με τους Anne Hathaway, Octavia Spencer και Stanley Tucci να βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες ενός αγοριού που βρίσκεται εγκλωβισμένο σε ένα "συνέδριο" μαγισσών. Το αγόρι προσπαθεί να δραπετεύσει με τη βοήθεια της γιαγιάς του, θέλοντας να σταματήσει τις μάγισσες από το να μετατρέψουν τα παιδιά όλου του κόσμου σε ποντίκια. Η ιστορία φαίνεται αρκετά αθώα, αλλά αν ήσασταν παιδί στα 90s και είχατε δει την original ταινία με την Anjelica Huston στον ρόλο της Αρχιμάγισσας, θα θυμόσαστε ακόμα εκείνο το αίσθημα της ανατριχίλας.

Είναι μάλιστα και ο εντυπωσιακός ρόλος της Huston, η μεταμόρφωσή της σε μία εντυπωσιακή και συνάμα αδίστακτη μάγισσα που κράτησε ζωντανή τη σπίθα για ένα remake, 30 χρόνια μετά. Η αξέχαστη ερμηνεία της Huston στοίχειωσε τα παιδικά όνειρα και έδωσε μία αύρα εντυπωσιασμού σε έναν αναμφίβολα διαβολικό χαρακτήρα.

Η Anne Hathaway αναβιώνει τον ρόλο της Anjelica Huston στις Μάγισσες του Roald Dahl
Η Anjelica Huston στη φωτογράφηση για την ταινία The Witches.

Το τρέιλερ της νέας ταινίας