Η Art Athina 2020 έρχεται διαδικτυακά

Ο μεγαλύτερος εικαστικός θεσμός θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά το διάστημα 13 – 20 Οκτωβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί η φετινή Art Athina το διάστημα 13 – 20 Οκτωβρίου. Ο μεγαλύτερος εικαστικός θεσμός της Αθήνας θα λάμβανε χώρα στο Ζάππειο, όμως λόγω των συνθηκών της πανδημίας, η Art Athina 2020 έρχεται μέσω της πλατφόρμας Art Athina Viewing Room. Παράλληλα οι συμμετέχοντες γκαλερί θα έχουν τη δυνατότητα εκείνη την περίοδο να παρουσιάσουν στο φυσικό τους χώρο, τους προτεινόμενους καλλιτέχνες.

Η Art Athina αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να δημιουργηθεί ένας διάλογος μεταξύ κοινού και καλλιτεχνών, ιδίως των νέων. Φέτος, έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε διαδικτυακά σε ενδιαφέρουσες δράσεις και καλλιτεχνικές διαδρομές, να έρθετε πιο κοντά με τη σύγχρονη τέχνη αλλά και να επισκεφθείτε με περισσότερη ησυχία και ασφάλεια μεμονωμένες γκαλερί - στον δικό τους χώρο - ώστε να απολαύσετε δια ζώσης τα έργα των καλλιτεχνών.

Φωτογραφία: Mary Stefanou, 'Connected Souls', acrylics,dry pigments ,inks and epoxy resin, 140x240cm - από την ομαδική έκθεση του ArtZone 42, αποτελούμενη από έργα των: Μαρία Βύρρα, Τάσο Δήμο, Γιάννη Στεμπίλη και Μαίρη Στεφάνου.