20 χρόνια μετά το καστ του Legally Blonde και πάλι μαζί

Δείτε το reunion στο κανάλι της Reese Witherspoon στο You Tube.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Reese Witherspoon ανακοίνωσε ότι το cast του Legally Blonde επανενώθηκε για πρώτη φορά στα 20 χρόνια. Η ομάδα που δούλεψε μαζί στις δύο κλασικές πλέον ταινίες συναντήθηκε πρόσφατα για μια εικονική επανένωση, την οποία πραγματοποίησε η Witherspoon στον λογαριασμό της στο Instagram.

"Ohmigod παιδιά !! Είναι ένα legally blonde reunion. Γελάσαμε, φωνάξαμε και ίσως κάναμε ή δεν κάναμε το bend & snap για χάρη του παλιού καιρού! 💅🏽 Για πρώτη φορά στα 20 χρόνια, ακολουθήστε εμένα και το #LegallyBlonde cast αύριο στις 3:15 μ.μ. PST στο κανάλι @hellosunshine YouTube! PS: Δεν θέλετε να δείτε αν η Elle & ο Warner τα βρίσκουν επιτέλους;" έγραψε η ηθοποιός.

Το ολοκληρωμένο reunion θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην ημέρα και οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουν το καστ να συζητά για τις ταινίες - ελπίζοντας ότι θα μιλήσουν για την επερχόμενη τρίτη ταινία, που φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι θα συμβεί. 

Το 2018, η Witherspoon επιβεβαίωσε επιτέλους τις φήμες για την παραγωγή μιας τρίτης ταινίας, όταν μοιράστηκε ένα βίντεο με την Elle Woods, γράφοντας: "Είναι αλήθεια".

Αργότερα μέσα στη χρονιά, η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι δούλευαν στην πλοκή, πριν συνεργαστούν με τη Mindy Kaling στην ταινία.

"Ω θα είναι τόσο διασκεδαστικό! Έπρεπε να πάω σε μια συνάντηση τις προάλλες, όπου μιλήσαμε για όλα τα νέα σημεία στην πλοκή και όλους τους χαρακτήρες, μερικούς που επιστρέφουν αλλά και νέους. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ στη συνάντηση. Ήμουν κάπως 'αυτό θα είναι καλό'".

Δείτε το Legally Blonde reunion στο κανάλι της Witherspoon Hello Sunshine στο You Tube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ