Billie Eilish και Harry Styles πρωταγωνιστούν στο νέο φιλμ του Gus Van Sant για τον Gucci

Το Ouverture of Something that Never Happened κάνει το ντεμπούτο του ως μέρος του πρώτου ψηφιακού φεστιβάλ ταινιών, GucciFest.

Στον αντίποδα των αμερικανικών εκλογών και ενός επερχόμενου, δεύτερου lockdown, ο οίκος Gucci επιφυλάσσει κάποια ευχάριστα νέα: Ο Harry Styles και η Billie Eilish πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα σειρά ταινιών του διάσημου οίκου.

Σε σκηνοθεσία του Gus Van Sant και του ίδιου του Alessandro Michele, το Ouverture of Something That Never Happened πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του ως μέρος του πρώτου ψηφιακού φεστιβάλ μόδας και κινηματογράφου, GucciFest, αργότερα αυτό το μήνα. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το project, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στο σουρεραλιστικό mini-series των επτά επεισοδίων, θα δούμε την ηθοποιό Silvia Calderoni στους δρόμους της Ρώμης, όπου συναντά τους Jeremy O. Harris, Arlo Parks, Florence Welch και, φυσικά, την Eilish και τον Styles.

Με τον Styles να έχει προηγουμένως βρεθεί στο επίκεντρο μίας καμπάνιας του Gucci, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Eilish θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα από τα project του οίκου. Εκτός από το GucciFest, όπου στο τιμόνι είναι ο Van Sant, ο Michele έχει προσκαλέσει επίσης αρκετούς νέους σχεδιαστές να λανσάρουν fashion films ως μέρος του διαδικτυακού event.

Το GucciFest θα ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 22 Νοεμβρίου. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στα κανάλια του Gucci.