Η live streaming συναυλία του Elton John

Ο Βρετανός θρύλος της μουσικής σκηνής έρχεται στις οθόνες σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Elton John θα συμμετάσχει σε συναυλία που θα μεταδοθεί από το "Dua Lipa's Studio 2054" που έχει η τραγουδίστρια Dua Lipa και θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Ο John συμμετέχει μαζί με τους Miley Cyrus, Bad Bunny, FKA Twigs, J Balvin, Angele, Kylie Minogue και Tainy. Η συναυλία γυρίστηκε σε μια τεράστια αποθήκη και οι καλεσμένοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από διαφορετικές μουσικές σκηνές, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Είναι απόλυτη χαρά και τιμή μου να ανακοινώσω ότι ο Elton John θα έρθει μαζί μου στο Studio 2054 αυτήν την Παρασκευή", δήλωσε η Lipa. "Ένα μοναδικό παγκόσμιο μουσικό είδωλο, τραγουδιστής-τραγουδοποιός και άψογος ερμηνευτής, θα είναι θεαματικό! Είναι πραγματικά ο βασιλιάς της μουσικής και είμαι ενθουσιασμένη που θα εμφανιστούμε μαζί".

Ο John πρόσθεσε: "Μου αρέσει να συνομιλώ με την Dua... είναι απίστευτα έξυπνη και ταλαντούχα. Έτσι, όταν μου ζήτησε να γίνω μέλος του Studio 2054, είπα "Ναι!". Είναι εκπληκτικό να συμμετάσχω σε μια συναυλία που θα μεταδοθεί ζωντανά, όταν αυτή την περίοδο δεν γίνονται ζωντανές συναυλίες και ειδικά με τόσο πολύχρωμο και δημιουργικό τρόπο. Αν πρόκειται να κάνεις εικονική ζωντανή μουσική, τότε αυτός είναι ο τρόπος να το κάνεις".

Πηγή: esquire.com.gr