Πρώτο trailer για το Malcolm & Marie του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Zendaya και John David Washington.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Zendaya πρωταγωνιστεί μαζί με τον John David Washington στο σκυθρωπό τρέιλερ του "Malcolm & Marie". Στην ταινία για το Netflix – έρχεται τον Φεβρουάριο –, το ζευγάρι παίζει ένα κινηματογραφιστή και τη φίλη του: η σχέση τους εκτυλίσσεται στη διάρκεια μιας βραδιάς καθώς περιμένουν κριτικές για την τελευταία ταινία του. Είναι ένα σκαμπανέβασμα συναισθημάτων, καθώς μαγειρεύουν, μαλώνουν, καπνίζουν, αλλά εν γένει και οι δύο είναι εντυπωσιακοί σε άσπρο και μαύρο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν είναι μόνον το ότι η σταρ του "Euphoria" είναι η σταρ του "Malcolm & Marie". Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της καινούργιας ταινίας είναι ο Sam Levinson, ο δημιουργός του "Euphoria".

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο OTHERtone, το podcast του Pharrell Williams, η Zendaya αποκάλυψε ότι η ιδέα για το "Malcolm & Marie" γεννήθηκε σε "συζητήσεις καραντίνας" που είχε με τον Levinson, "θέλοντας να δημιουργήσουμε κάτι και να το κάνουμε με ασφάλεια". Για τα γυρίσματα, πρόσθεσε ότι "όλοι κάναμε καραντίνα και μείναμε σε αυτόν τον πολύ μικρό χώρο στη μέση του πουθενά. Κάναμε τα γυρίσματα σ' αυτό το σπίτι... δεν μας επιτρεπόταν να φύγουμε ή να πάμε οπουδήποτε".

"Τα μαλλιά μου και το μέικαπ, τα έκανα εγώ στο μπάνιο, κι έφερα πολλά απ' τα ρούχα μου για να βοηθήσω" είπε.

Πηγή: esquire.com.gr