Τα κρυφά διαμάντια του Netflix

Ταινίες και σειρές που αξίζουν την προσοχή σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλοι ξέρουμε πώς είναι να ψάχνει κανείς να βρει την επόμενη σειρά ή ταινία που θα παρακολουθήσει στο Netflix. To meme που δείχνει τους χρήστες να περνούν ώρες μέχρι να αποφασίσουν τι θα δουν και στο τέλος να αποκοιμούνται με την τηλεόραση ανοιχτή -χωρίς να έχουν καταλήξει εννοείται ή βλέποντας για 50η φορά Friends- είναι άλλωστε βγαλμένο μέσα από τη ζωή. Αφού λοιπόν, αποτέλεσμα δεν υπάρχει και συνήθως φίλοι και γνωστοί σάς προτείνουν παραγωγές που είτε έχετε ήδη δει είτε θεωρείτε υπερβολικά "mainstream" για τις προτιμήσεις σας, μελετήστε τις παρακάτω επιλογές σε ταινίες και σειρές που κατά πάσα πιθανότητα σας διαφεύγουν γιατί ποτέ κανείς δεν τις "διαφήμισε" ιδιαίτερα.

Τις εντοπίσαμε και χαρίζουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας σε αυτές. 

Marianne

Τα πρώτα επεισόδια του Marianne για πολλούς περιέχουν μερικές από τις πιο τρομακτικές τηλεοπτικές εικόνες. Η Emma (Victoire du Bois) είναι μία συγγραφέας ιστοριών τρόμου που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της για να ανακαλύψει ότι αυτά που αφηγείται γραπτώς μπορεί να μην απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Calibre

Ένα θρίλερ χαμηλών τόνων που πέρασε στα ψιλά γράμματα το 2018 όταν και κυκλοφόρησε. Ο Jack Lowden πρωταγωνιστεί ως Vaughn, ο οποίος μαζί με τον φίλο του Marcus, βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν προς το χειρότερο μετά από ένα κυνήγι ταράνδων που αποδείχτηκε περισσότερο περιπετειώδες από ό,τι περίμεναν. 

Διαβάστε τη  συνέχεια στο esquire.com.gr