Το Bridgerton ανανεώθηκε για 3η και 4η σεζόν

Η ανακοίνωση του Netflix για τους επόμενους κύκλους της δημοφιλούς σειράς.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής σειρά Bridgerton ανανεώθηκε για τρίτη και τέταρτη σεζόν. Η απόφαση, μάλιστα, έρχεται πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, δείχνοντας έτσι πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχει η streaming πλατφόρμα στην παραγωγή της Shonda Rhimes.

"Στοχεύουμε να δουλεύουμε με το Bridgerton για πολύ καιρό" έγραψε το Netflix στην ανακοίνωσή του, ενώ όπως αναφέρει το Hollywood Reporter η Bela Bajaria του Netflix δήλωσε ότι η δημιουργική ομάδα της σειράς έχει "συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον" ενώ πιστεύει ότι οι fans θα συνεχίσουν να δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον για τη σειρά.

Η παραγωγός Shonda Rhimes έγραψε σε ανακοίνωσή της ότι η απόφαση για εξελιχθεί η ιστορία της σειράς σε ακόμα δύο κύκλους δείχνει "μια δυνατή ψήφο εμπιστοσύνης στη δουλειά μας και νιώθω ευγνωμοσύνη που συνεργάζομαι με τόσο δημιουργικούς συνεργάτες όπως είναι το Netflix".

Αυτή την περίοδο, η παραγωγή του δεύτερου κύκλου ολοκληρώνεται και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο προγραμματισμός για τον τρίτο και τέταρτο κύκλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ