15 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά

Πληροφορίες και trailers για προνοητικούς και ανυπόμονους σινεφίλ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα καλά νέα για τους φίλους της 7ης Τέχνης είναι ότι εφόσον οι διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες που παρέμεναν κλειστές λόγω πανδημίας (όπως για παράδειγμα η εστίαση) αρχίζουν σιγά σιγά να ανοίγουν, σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπαίθριοι κινηματογράφοι. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα αυτό να μην είναι εφικτό να γίνει μέσα στο Μάιο, που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να μετακινηθούν οι πρεμιέρες των ταινιών Οι Μάγισσες (20/05) και Wonder Woman 1984 (27/05).

Επιπλέον, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το πολυσυζητημένο "Ο Άνθρωπος του Θεού" (Man of God) με τους Άρη Σερβετάλη, Alexander Petrov και Mickey Rourke στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Όπως και να έχει, αυτές είναι οι ταινίες που θα μας δώσουν το κίνητρο να επισκεφτούμε έναν θερινό κινηματογράφο τουλάχιστον 15 φορές μέσα στο καλοκαίρι. 

Ράφτης (Tailor) 03/06

Μια ελληνική παραγωγή από αυτές που τα τελευταία χρόνια κάνουν αγώνα για να αναδείξουν την ποιότητα του εγχώριου κινηματογράφου και που αξίζει να στηρίξουμε. 

Ανάμεσά μας (Young Ahmed) 03/06

O 13χρονος Ahmed μένει στο Βέλγιο και ξαφνικά στρέφεται φανατικά προς τη θρησκεία με αποτέλεσμα να απορρίπτει μέχρι και την ίδια του την οικογένεια. Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ των Καννών.

Nomadland 10/06

Η Chloé Zhao καθοδηγεί σκηνοθετικά τη Frances McDormand στο ρόλο της Fern που αναγκάζεται λόγω οικονομικής κρίσης να ζει ως σύγχρονος νομάς. Η ταινία που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ. 

Πώς να σκοτώσεις τον πρωταγωνιστή σου (The Comeback Trail) 17/06

Ο συνδυασμός Robert De Niro, Morgan Freeman και Tommy Lee Jones πιθανότατα αρκεί για κάνει την ταινία must-see. Δύο κινηματογραφικοί παραγωγοί χρωστούν χρήματα στη μαφία και για να σωθούν, αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τον γερασμένο κινηματογραφικό τους αστέρα σε μία απάτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr