Όλα όσα περιμένουμε στο Netflix το δεύτερο μισό του 2021

Νέες σεζόν σειρών και ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι εύκολο να διατηρείσαι στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και το Netflix ξέρει ότι έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Γι´αυτό, αφενός δεν επαναπαύεται αφετέρου έχει πολύ νέο υλικό με ηχηρά ονόματα και επιστροφές σειρών, στο οποίο ποντάρει για το δεύτερο μισό της σεζόν. Παρακάτω θα βρείτε τα λεγόμενα "ισχυρά χαρτιά" της πλατφόρμας streaming, αυτά που εγγυώνται τουλάχιστον ότι θα συζητηθούν το καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Lupin, 2o μέρος, 11/06

Στο Lupin το Netflix οφείλει την πρώτη τεράστια επιτυχία της σεζόν. Οι περιπέτειες του Assane Diop που προσπαθεί να εκδικηθεί τον υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα του έχουν αυξηθεί αφού στο στόχαστρο του κακού έχει μπει ο γιος του, τον οποίο απήγαγε. Είμαστε περίεργοι για το τι μας ετοιμάζει ο Omar Sy στο δεύτερο μέρος της μίνι σειράς, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθούμε εύκολα. 

Elite 4η σεζόν, 18/06

Το κολλέγιο Las Encinas αποκτά νέο διευθυντή ο οποίος έχει τρία παιδιά που θα φοιτήσουν εκεί. Οι παλιοί δε θα περάσουν ιδιαίτερα καλά με την προσθήκη των καινούριων που έρχονται για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το χώρο τους...

Sky Rojo 2η σεζόν, 23/07

Η επιστροφή του Sky Rojo εμπεριέχει μία δύσκολη διαφυγή και για όσους το παρακολουθούμε πολύ περισσότερη δράση και αδρεναλίνη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr