Όσκαρ 2022 | Νέα ημερομηνία για τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Τι συντέλεσε στο να αλλάξει η καθιερωμένη ημερομηνία της λαμπερής βραδιάς των Όσκαρ

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η φετινή απονομή των Όσκαρ να πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Απριλίου λόγω των περιορισμών του κορονοϊού, η καθιερωμένη ημερομηνία που λαμβάνει χώρα κατά παράδοση η πιο λαμπερή βραδιά για τους διάσημους σταρ του Hollywood είναι ο μήνας Φεβρουάριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι όμως φέτος, η διοργάνωση έλαβε την απόφαση να αλλάξει την ημερομηνία και πάλι και αυτή τη φορά η αιτία δεν είναι η πανδημία. Ενώ μέχρι τώρα πιστεύαμε πως τα Όσκαρ θα πραγματοποιούνταν ως είθισται στις 27 Φεβρουαρίου, με σχετική ανακοίνωση η Ακαδημία αποφάσισε να μεταθέσει το γεγονός έναν μήνα αργότερα

Ο λόγος αποτελεί το ότι η επόμενη χρονιά αναμένεται να είναι αρκετά απαιτητική σε ό,τι αφορά τις μεγάλες διοργανώσεις, από τη στιγμή που ο κορονοϊός δεν θα αποτελεί εμπόδιο στο να πραγματοποιηθούν. Η νέα ημερομηνία, λοιπόν,  είναι η 27η Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες.

Ο χειμώνας του 2022 είναι ήδη πολύ φορτωμένος καθώς εκείνη την περίοδο θα προβληθούν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες, όπως και το Super Bowl. Ίσως τα χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης, έκαναν τους ιθύνοντες να σκεφτούν καλύτερα τα πράγματα και να επαναπροσδιορίσουν τις προτεραιότητες τους. 

Όσο για την τοποθεσία, επιστρέφουμε στην προ-κορονοϊού εποχή, με το Dolby Theatre να υποδέχεται ξανά τον Μάρτιο του 2022 τους πιο διάσημους αστέρες του Hollywood.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ