Τι θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix

Ολοκαίνουριες ταινίες και σειρές προσεχώς στην πλατφόρμα streaming.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για να σιγουρευτεί ότι θα υποδεχθούμε και τον Ιούλιο με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι (ή έστω ένα tablet), το Netflix έχει προγραμματίσει μερικές δυνατές πρεμιέρες από ολοκαίνουριες ταινίες και σειρές, προφανώς για να μας κρατάει σε εγρήγορση. Παρακάτω βλέπετε όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα τον επόμενο μήνα ώστε να μπορείτε να εμπλουτίσετε τη λίστα σας με όλα όσα ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. 

Πρωτότυπες Σειρές

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΓΕΝΙΑ 56Κ / Generation 56k

Έχοντας έρθει κοντά κατά τη διάρκεια της εποχής 56K, η Ματίλντα και ο Ντάνιελ συναντιούνται ξανά τυχαία δύο δεκαετίες μετά. Μπορεί η φιλία τους να εξελιχθεί σε κάτι άλλο;

Έρχεται 1 Ιουλίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΝΕΑΡΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ / YOUNG ROYALS

Ο πρίγκιπας Βίλχελμ προσαρμόζεται στη ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο, το Χίλερσκα, και βλέπει ότι το να ακολουθεί την καρδιά του είναι πιο απαιτητικό απ' ό,τι περίμενε.

Έρχεται 1 Ιουλίου

ΣΕΖΟΝ 2- ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΔΙΔΥΜΟ / MORTEL 

Όταν ο Ομπέ επιστρέφει —με νέα, τρομακτική μορφή— και ξεκινά να συγκεντρώνει έναν στρατό ακολούθων στο σχολείο, ο Σοφιάν, ο Βίκτορ και η Λουίζα παλεύουν να αποτρέψουν μια καταστροφή.

Έρχεται 2 Ιουλίου

ΣΕΖΟΝ 4 - ΑΤΥΠΟΣ / ATYPICAL
 
Με την Κέισι και τον Σαμ να ετοιμάζονται να φύγουν απ' το σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας Γκάρντνερ αντιμετωπίζουν σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους.

Έρχεται 9 Ιουλίου

ΣΕΖΟΝ 3 - Η ΠΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ / VIRGIN RIVER

Η Μελ και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Βέρτζιν Ρίβερ αλληλοστηρίζονται, ενώ αντιμετωπίζουν όλων των ειδών τα προβλήματα: έναν θάνατο, μια φωτιά, καβγάδες, χωρισμούς κ.ά.

Έρχεται 9 Ιουλίου

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr