Το Another Round και ό,τι νέο έρχεται σήμερα στους θερινούς κινηματογράφους

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Ιουλίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

βδομαδιαία κινηματογραφική συγκομιδή αποτελείται από 5 νέες ταινίες, 3 επανεκδόσεις κλασσικών αριστουργημάτων και μία παιδική για μικρούς και μεγάλους (Luca). Ποικιλία για κάθε προτίμηση σε είδος υπάρχει, οπότε το μόνο που μένει είναι να δώσουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά για τις ταινίες της εβδομάδας. 

Άσπρο Πάτο - Another Round

H δανέζικη ταινία Another Round που στέφθηκε καλύτερη διεθνής ταινία στα φετινά Όσκαρ, δε θα μπορούσε παρά να μας κάνει να τρέξουμε στα θερινά για να δούμε το 'αριστούργημα' -όπως το χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι κριτικοί- του Thomas Vinterberg. Αξίζει να σημειωθεί, πως ήδη βρίσκεται στα σκαριά το χολιγουντιανό remake του με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio. 

Πώς να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου - The Comeback Trail

Μία κωμωδία με cast τους απίθανους Robert De Niro, Tommy Lee Jones και Morgan Freeman για βράδυ του καλοκαιριού σχεδόν επιβάλλεται. 

Το Νησί των Ψεμάτων - The Island of Lies

Το 1921 το ατμόπλοιο Σάντα Ισαμπέλ με προορισμό την Αμερική και επιβάτες 260 Ισπανούς μετανάστες βυθίζεται στα ανοιχτά του ισπανικού νησιού Σαλβόρα. Τρεις ιθαγενείς καταφέρνουν να σώσουν σχεδόν 50 από τους επιβαίνοντες. Ισχύει άραγε η φήμη ότι δεν ήταν ένα απλό ατύχημα; Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. 

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr