Οι καλύτερες σειρές του 2021 (μέχρι στιγμής)

Τα μικρά τηλεοπτικά διαμάντια που κυκλοφορούν από το Netflix και το HBO Max, μέχρι το Hulu και το Amazon Prime.

Σίγουρα, η πλούσια σοδειά του 2021 σε σειρές οφείλεται και στην πανδημία που οδήγησε τους δημιουργούς να επανεξετάσουν το τηλεοπτικό είδος ως τρόπο έκφρασης, δεδομένης της αυξημένης ζήτησης κιόλας από τις πλατφόρμες streaming. Παρόλα αυτά, πάντα θα ισχύουν οι νόμοι της εξέλιξης και του ανταγωνισμού, οπότε ας πούμε ότι η καραντίνα υπήρξε μία ευτυχής παραδόξως συγκυρία- συνδυασμός όλων των παραπάνω για να μην ξέρουμε τι να πρωτοεπιλέξουμε για να παρακολουθήσουμε. Παρακάτω θα βρείτε τις (μέχρι στιγμής) 10 καινούριες καλύτερες σειρές που συστήνουμε ανεπιφύλακτα για να εμπλουτίσετε τη λίστα με τα must-see σας. 

Mare of Easttown (HBO)

Τα έχουμε ήδη συζητήσει όλα για το Mare of Easttown από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του γύρω στα μέσα Απρίλη. Η Kate Winslet έχει εισπράξει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της.

Διαβάστε Επίσης

Hacks (HBO Max)

Αν λατρέψατε τις εξυπνάδες της Jean Smart στο Mare of Easttown, αλλά ως περιεχόμενο το βρήκατε κάπως 'βαρύ', τότε προτιμήστε το Hacks. Σε αυτό υποδύεται μία κωμικό, της οποίας το αστέρι δείχνει να δύει κάπως άδοξα. Μία κειμενογράφος όμως δείχνει να μπορεί να τη βοηθήσει να ανακτήσει τη χαμένη της δόξα. Η ισχύς εν τη ενώσει θα βοηθήσει άραγε;

The Handmaid's Tale (Hulu)

Μετά από μία 'κοιλιά' περίπου δύο ετών, το The Handmaid's Tale επανήλθε δριμύτερο. Ήρθε η ώρα να του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία, και αν το έχετε παρατήσει στα μισά, να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι την 4η σεζόν, όπου υπάρχουν καταιγιστικές εξελίξεις.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr