Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στα θερινά σινεμά

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εβδομαδιαία κινηματογραφική συγκομιδή αποτελείται από 6 νέες ταινίες, εκ των οποίων μία ελληνική και 3 επανεκδόσεις κλασσικών αριστουργημάτων. Ποικιλία για κάθε προτίμηση σε είδος υπάρχει, οπότε το μόνο που μένει είναι να δώσουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά για τις ταινίες της εβδομάδας. 

Θερινό σινεμά χωρίς Woody Allen ισοδυναμεί με άρση lockdown με κλειστή εστίαση. Παντελώς άνοστο και αδιάφορο δηλαδή. Στο αρκούντως σουρεάλ και χιουμοριστικό σύμπαν του 85χρονου Allen, o διανοούμενος Mort Rifkin πηγαίνει μαζί με τη σύζυγό του, Sue, στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, αγχωμένος ότι εκείνη θα ξεμυαλιστεί από το σκηνοθέτη Philippe. 

Διαστημικά Καλάθια: Η νέα γενιά (Space Jam: Α New Legacy) 

Στο sequel της oldschool αγάπης των '90s, ο LeBron James παίρνει τη σκυτάλη από τον Michael Jordan και ηγείται εκείνος των Looney Tunes (και ενός σωρού ακόμη κινουμένων σχεδίων) έχοντα παγιδευτεί σε ένα ψηφιακό διάστημα μαζί με το γιο του, Dom. 

Ένας Γιος (A Son / Bik Eneich: Un Fils)

Σε αυτό το κοινωνικό δράμα που απέσπασε βραβείο Σεζάρ, μία οικογένεια πέφτει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης, κατά την οποία ο 11χρονος Αζίζ τραυματίζεται σοβαρά και πρέπει να κάνει μεταμόσχευση. Οι γονείς του ψάχνουν απελπισμένα δωρητή, όταν ένα οικογενειακό μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια και αλλάζει τις ισορροπίες...

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr