Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Ιουλίου στα θερινά σινεμά.

Ο "Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου" και ό,τι νέο έρχεται στους κινηματογράφους.

Η εβδομαδιαία κινηματογραφική συγκομιδή αποτελείται από 5 νέες ταινίες, εκ των οποίων μία ελληνική και 3 επανεκδόσεις κλασσικών αριστουργημάτων. Ποικιλία για κάθε προτίμηση σε είδος υπάρχει, οπότε το μόνο που μένει είναι να δώσουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά για τις ταινίες της εβδομάδας. 

Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου (The Courier)

Ο Benedict Cumberbatch ως βρετανός επιχειρηματίας και ισορροπιστής μεταξύ Η.Π.Α και ΕΣΣΔ είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να αποτρέψει τη σύγκρουση μεταξύ τους το φθινόπωρο του 1962. Συνεργάστηκε με τη CIA και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σοβιετικού αξιωματούχου, κατάφερε να αποσπάσει απόρρητες πληροφορίες που βοήθησαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

First Cow

To First Cow της Kelly Reichardt υπήρξε μεταξύ των διεκδικητών της Χρυσής Άρκτου στην Μπερλινάλε. Όταν ακόμη η βόρεια Αμερική θεωρούνταν γη της Επαγγελίας για ένα νέο ξεκίνημα, ο αποτυχημένος μάγειρας Κούκι και ένας Κινέζος εργάτης γίνονται φίλοι και δημιουργούν ένα έδεσμα που θα τους φέρει όσα μπορούν και δε μπορούν να αντέξουν.

Κανένας (Nobody)

O Bob Odenkirk των Breaking Bad και Better Call Saul υποδύεται έναν πατέρα και σύζυγο που υπομένει με στωικότητα τις καταστάσεις της ζωής. Όλα αλλάζουν όμως, όταν δε θα μπορέσει να υπερασπιστεί την οικογένειά του εναντίον ληστών που εισβάλλουν στο σπίτι τους.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr