The Crown | Η πρώτη φωτογραφία της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ

Η διάσημη ηθοποιός θα υποδυθεί την βρετανίδα μονάρχη στον πέμπτο κύκλο της σειράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την Claire Foy και την Olivia Colman που υποδύθηκαν με τεράστια επιτυχία τη βασίλισσα Ελισάβετ σε διαφορετικές ηλικίες, σειρά έχει η Imelda Staunton που θα αναλάβει τον ρόλο στον πέμπτο και έκτο κύκλο της σειράς The Crown.

Η βραβευμένη με BAFTA ηθοποιός θα υποδυθεί τη βρετανίδα μονάρχη στη δεκαετία του ’90 και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της ως βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, έχει δηλώσει ότι τελευταία σεζόν του The Crown θα είναι ο έκτος κύκλος. Ο πολυαναμενόμενος πέμπτος κύκλος θα βρει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από την Staunton, τον Jonathan Pryce στον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου, την Lesley Manville στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας αλλά και την Elizabeth Debicki στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana. Στον πέμπτο κύκλο θα δούμε και περισσότερο τον πρίγκιπα Κάρολο που υποδύεται ο Dominic West αλλά και την Camilla Parker που υποδύεται η ηθοποιός Olivia Williams.

Η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix τέλειωσε περίπου στο 1990 και ο επόμενος κύκλος αναμένεται να καλύψει τα περισσότερα γεγονότα της δεκαετίας του ’90. Ο έκτος κύκλος θα αφορά στις αρχές των ‘00s.

Τα γυρίσματα για τον πέμπτο κύκλο ξεκίνησαν τον Ιούλιο και ο πέμπτος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022.

Διαβάστε Επίσης