Η ταινία Spencer συγκλόνισε στην παγκόσμια πρεμιέρα της και πάει ολοταχώς για τα Όσκαρ

Οι θεατές χειροκροτούσαν όρθιοι τους συντελεστές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής στο Φεστιβάλ Βενετίας η ταινία Spencer του σκηνοθέτη Pablo Larraín με πωταγωνίστρια την Kr;isten Stewart. 

Η ταινία αναφέρεται στη σχέση της Πριγκίπισσας Diana με τον Κάρολο, περιγράφοντας όσα συνέβησαν στις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους το 1991, όταν εκείνη πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στο γάμο τους δέκα χρόνια μετά τη μεγακλειώδη τελετή. 

Η υποδοχή της ταινίας από το κοινό ήταν ενθουσιώδης, με τους συντελεστές να αποθεώνονται μετά την προβολή και το κοινό να χειροκροτά όρθιο για πολλά λεπτά.

Η ταινία Spencer συγκλόνισε στην παγκόσμια πρεμιέρα της και πάει ολοταχώς για τα Όσκαρ getty images
Οι βασικοί συντελεστές της ταινίας. 

Το Variety σχολίασε πως ήδη στη Βενετία συζητείται πολύ έντονα η πιθανότητα η Stewart να πάρει την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ. "H Kristen Stewart δεν υποδύεται απλά τη Diana", γράφει. "Μεταφορφώνεται, αλλάζει την οπτική της, το ρυθμό, το κάρμα της. Παρακολουθώντας της στο ρόλο, βλέπουμε παράλληλα μια αντήχιση της δικής της αντικρουόμενης σχέσης με τη δημοσιότητα".

Διαβάστε Επίσης

Στην πρεμιέρα, η Kristen Stewart λάνσαρε και το νέο της hair look, καθώς εμφανίστηκε με ένα waivy lob και strawberry blond χρώμα στα μαλλιά.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2021.