Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στα θερινά σινεμά

Ο Μπλε Βάλτος, Ένας Θρίαμβος και ό,τι νέο έρχεται στους κινηματογράφους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εβδομαδιαία κινηματογραφική συγκομιδή αποτελείται από 6 νέες αφίξεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι πρεμιέρες των ταινιών "Ο θρίαμβος" και "Εκρηκτικό Κοκτέιλ" που είχαν αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, όπως και ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ. Ποικιλία για κάθε προτίμηση σε είδος υπάρχει, οπότε το μόνο που μένει είναι να δώσουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά για τις ταινίες της εβδομάδας, έχοντας υπόψη ότι μόλις χθες πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας - και άρα αυτομάτως περισσότερες επιλογές για τους κινηματογραφόφιλους. 

Μπλε Βάλτος (Blue Bayou)

Ένας αμερικανο-κορεάτης που μεγάλωσε στη Λουιζιάνα, εργάζεται σκληρά στη σύγχρονη Νέα Ορλεάνη για να χαρίσει μια καλή ζωή στην οικογένειά του. Παρόλα αυτά, τα φαντάσματα του παρελθόντος θα επαναφέρουν τον κίνδυνο της απέλασης με αποτέλεσμα οι μετέπειτα σπασμωδικές κινήσεις του να κάνουν χειροτερεύσουν την κατάσταση. Στις Κάννες, η εν λόγω ταινία -όπως και η ερμηνεία της Alicia Vikander- μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. 

Διαβάστε Επίσης

Ένας Θρίαμβος (Un Triomphe)

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας μεσήλικας και συνήθως άνεργος ηθοποιός αναλαμβάνει υπεύθυνος ενός θεατρικού εργαστηρίου σε φυλακή; Θα καταφέρει μαζί με τους κατάδικους να ανεβάσει με επιτυχία το διάσημο θεατρικό έργο "Περιμένοντας τον Γκοντό" του Samuel Beckett και να εξαργυρώσει με αυτόν τον τρόπο τους κόπους χρόνων; Η συγκεκριμένη κωμωδία βραβεύθηκε στην αντίστοιχη κατηγορία στην απονομή της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr