Το βάναυσο ταξίδι της καρδιάς | Η παράσταση της Σαρόν Εγιάλ με τα εντυπωσιακά κοστούμια της Maria Grazia Chiuri στην Πειραιώς 260

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, σε συμπαραγωγή του Christian Dior Couture.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η παράσταση της διάσημης Ισραηλινής χορογράφου Σαρόν Εγιάλ και του επί πολλά χρόνια συτνεργάτη της Γκάι Μπεχάρ με τίτλο "Το βάναυσο ταξίδι της καρδιάς" παρουσιάζεται στις 9 και 10 Οκτωβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Το βάναυσο ταξίδι της καρδιάς | Η παράσταση της Σαρόν Εγιάλ με τα εντυπωσιακά κοστούμια της Maria Grazia Chiuri στην Πειραιώς 260

Το "βάναυσο ταξίδι της καρδιάς" είναι το τρίτο έργο μιας τριλογίας με θέμα τον έρωτα, από την ομάδα LEV ("καρδιά" στα εβραϊκά), που με τον παλμό, το χιούμορ και τον αισθησιασμό της επαναφέρει στον χορό τη χαρά της ζωής.

Εκρηκτικές στροφές εκτελεσμένες με άψογη τεχνική και μπαλετικές αναφορές εναλλάσσονται με ελαφρές voguing ειρωνικές διαδρομές, που αγκαλιάζονται από τον ζωντανό μιξαρισμένο ηχητικό κόσμο του Ori Lichtiκ, ντράμερ, dj και ενορχηστρωτή της techno σκηνής του Ισραήλ.

Τα κοστούμια της σχεδιάστριας και δημιουργικής διευθύντριας του οίκου Dior Maria Grazia Chiuri, που παραπέμπουν σε ολόσωμα τατουάζ, ενισχύουν την αίσθηση του ονειρικού και αισθησιακού, σε ένα χορευτικό ταξίδι το οποίο κλείνει την τριλογία της αγάπης της Σαρόν Εγιάλ με τρόπο ελπιδοφόρο και σχεδόν θεραπευτικό. Μια παράσταση που ξεσηκώνει το κοινό παγκοσμίως.

Φεστιβάλ Αθηνών

Η χορογράφος συνεργάστηκε με την Maria Grazia Chuiri και τον οίκο Christian Dior Couture για τη δημιουργία των εντυπωσιακών κοστουμιών, μια δημιουργική συνάντηση των καλλιτεχνών που είχε ξεκινήσει από την επίδειξη μόδας για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Δείτε το βίντεο από τη συνεργασία της χορογράφου Σαρόν Εγιάλ με τον οίκο Dior για την επίδειξη Cruise 2021 στην Puglia:

Info:

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στο ticketservices.gr, στα κεντρικά εκδοτήρια  του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39) & στα Καταστήματα Public. Πληροροφίες στο τηλέφωνο 210 7234 567.