"Γάμος αλά Ελληνικά" | Η 3η κωμική ταινία είναι γεγονός

Η αγαπημένη ελληνική οικογένεια επιστρέφει για 3η φορά στη μεγάλη οθόνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία ακόμη ιστορία της πιο αξιαγάπητης ελληνικής οικογένειας στην Αμερική έχει σκοπό να διηγηθεί η Nia Vardalos, η οποία όπως ανακοίνωσε στο Instagram το σενάριο της 3ης ταινίας έχει ήδη ολοκληρωθεί. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός συναντήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές της Lainie Kazan, Louis Mandylor και Gia Carides από την ταινία "Γάμος αλά Ελληνικά" της οποίας υπέγραψε για πρώτη φορά το σενάριο πριν από 19 χρόνια, πραγματοποιώντας ένα reunion, αφιερωμένο στον Michael Constantine, ο οποίος είχε υποδυθεί τον πατέρα της οικογένειας και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η Vardalos έγραψε πως "οι φίλοι στην πραγματική ζωή είναι γιατί οι ταινίες έχουν τόση πλάκα. Η ξαδέρφη Nikki, ο αδερφός Nick και η μαμά συναντηθήκαμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Michael Constantine, ο οποίος αναπαύεται εν ειρήνη. Μου είχε πει πως δεν θα ήταν μέλος της τρίτης ταινίας και η επιθυμία του ήταν να συνεχίσουμε. Έγραψα το σενάριο για να αντικατοπτρίσω την απόφαση του Michael και για πάντα θα κρατώ ως θησαυρό τα τελευταία του μηνύματα, ελπίζοντας πως σύντομα θα ξεκινούσαμε τα γυρίσματα.", προσθέτοντας πως η κατάσταση του κορονοϊού έκανε ακόμα πιο δύσκολο το ξεκίνημα του εγχειρήματος αυτού. Αφιερώνοντας το ποστ στον αγαπημένο της κινηματογραφικό μπαμπά, η Vardalos αποκάλυψε πως το σενάριο έχει ήδη ολοκληρωθεί, δηλώνοντας πως η Τούλα και ο Ian δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες στην τρίτη ταινία. 

Η πρώτη ταινία, η απήχηση της οποίας οδήγησε στη δημιουργία σειράς και στη 2η ταινία, κυκλοφόρησε το 2002 και μέχρι σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών στην κατηγορία των ρομαντικών ταινιών. 

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα και μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του Michael Constantine, που αποτέλεσε βασικό μέλος του καστ, ο οποίος είχε χαρίσει άπλετο γέλιο στους θεατές, η Nia Vardalos έσπευσε να δηλώσει τη θλίψη για τον κινηματογραφικό Gus που ήταν ένα δώρο στην ταινία της, αφού έφερε στη ζωή με τον καλύτερο τρόπο τον iconic χαρακτήρα, με τον οποίο είχαν ταυτιστεί πολλοί Έλληνες γονείς. 

Διαβάστε Επίσης