Το "Scream" επιστρέφει | Όσα πρέπει να ξέρετε για την πέμπτη ταινία του δημοφιλούς θρίλερ

Το νέο καστ, η πρεμιέρα και το νέο story του θρυλικού Scream.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την πρώτη του προβολή το 1996 η ταινία του Wes Craven 'Scream' έγινε αμέσως επιτυχία φέρνοντας 173 εκατομμύρια έσοδα στους δημιουργούς. Από τότε έγιναν τρία sequels, το 1997, το 2000 και το 2011, που έβαλαν την ταινία στον χάρτη της pop κουλτούρας και δημιούργησαν ένα δυνατό fan base σε όλο τον κόσμο.

Οχτώ χρόνια μετά το Scream 4, η Spyglass θα φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες και το πέμπτο sequel με σκηνοθέτες τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett που είχαν σκηνοθετήσει το θρίλερ 'Ready or Not'.

Το καστ

Η Courteney Cox και ο David Arquette που έχουν εμφανιστεί και στις 4 ταινίας Scream θα συμμετέχουν στην πέμπτη ταινία ενώ και η Neve Campbell συμφώνησε παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν διστακτική: "Το σκεφτόμουν για μια περίοδο γιατό δεν ήμουν σίγουρη ότι το ήθελα” είχε πει στο Hollywood Reporter αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο Craven είχε πεθάνει και δεν θα μπορούσε να επιμεληθεί την ταινία. "Αλλά νομίζω έχει περάσει αρκετός καιρός και έλαβα αυτό το πολύ ωραίο γράμμα από τους σκηνοθέτες που είναι πολύ ταλαντούχοι”, είπε.  Ο Jack Quaid, η Jenna Ortega και η Melissa Barrera θα είναι οι νέοι ηθοποιοί που6 θα πλαισιώνουν το αρχικό καστ.

Η πρεμιέρα του Scream

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για την πλοκή της πέμπτης ταινίας του Scream, όμως έχει ήδη ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας που θα είναι στις 14 Ιανουαρίου 2022. Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Williamson, η ταινία θα έχει τίτλο 'Scream': "Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι ο επίσημος τίτλος της ταινίας είναι Scream. Πριν από σχεδόν 25 χρόνια, όταν έγραψα το Scream και ο Wes Craven το έφερε στη ζωή, δεν είχα φανταστεί την επίδραση που θα είχε σε εσάς για τόσα χρόνια” είχε γράψει στο Twitter του προσθέτοντας πως "είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψετε στο Woodsboro και θα τρομάξετε πάλι.Πιστεύω ότι ο Wes θα ήταν πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάνουν ο Matt και ο Tyler. Είμαι ενθουσιασμένος που βρήκα ξανά την Neve, την Courteney, τον David και τον Marley”.

Η Courteney είχε πει στο Τhe Drew Barrymore Show για την ταινία: "Αυτή είναι η πέμπτη. Δεν είναι το Scream 5 όμως, είναι το Scream. Αυτοί οι σκηνοθέτες είναι απίστευτοι. Το κάνουν ένα νέο franchise. Δεν είναι reboot, δεν είναι remake, ένα κάτι εντελώς καινούριο. Θα είναι φανταστικό”.

Διαβάστε Επίσης