Δείτε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας "Η Χαμένη Κόρη"

Το γνωστό μυθιστόρημα της Εlena Ferrante μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια την Οlivia Colman.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H γνωστή Ιταλίδα συγγραφέας Elena Ferrante (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο κάποιου μυστηριώδους μυθιστοριογράφου ο οποίος ή η οποία έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφή την αληθινή του/της ταυτότητα) είχε προλάβει να κυκλοφορήσει αλλά 4 μυθιστορήματα πριν τη γνωστή Τετραλογία της Νάπολης, τη σειρά βιβλίων που την έκαναν διάσημη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ανάμεσα τους και η "Χαμένη Κόρη" που βγήκε για πρώτη φορά στα ιταλικά βιβλιοπωλεία το 2006, αλλά δεν μεταφράστηκε στα ελληνικά παρά πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.

Το βιβλίο εστιάζει στη ζωή μίας ακαδημαϊκού της Λήδας, η οποία μετά το διαζύγιο της έχει αφοσιωθεί πλήρως στις κόρες της και τη δουλειά της.  Όταν όµως τα δυο κορίτσια φεύγουν για να ζήσουν µε τον πατέρα τους στον Καναδά, η Λήδα, αντί να στενοχωρηθεί, νιώθε ξαφνικά ελεύθερη. Η ζωή της τώρα φαντάζει πιο εύκολη. Αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Nότιας Ιταλίας. Μετά τις πρώτες ξέγνοιαστες µέρες, η συνάντηση µε τα µέλη µιας "θορυβώδους" οικογένειας από τη Νάπολη θα φέρει στην επιφάνεια µνήµες των δύσκολων αποφάσεων και των συνεπειών τους για την ίδια και την οικογένειά της.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr