Το Netflix λανσάρει τα πρώτα του παιχνίδια για smartphones

Τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στους χρήστες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Netflix κυκλοφόρησε τα πρώτα του παιχνίδια για smartphones, δύο εκ των οποίων έχουν ως θέμα τη δημοφιλή σειρά 'Stranger Things'.

Η δημοφιλής πλατφόρμα προσφέρει στους συνδρομητές του πέντε δωρεάν παιχνίδια στα Android κινητά τους, σε μια κίνηση που δείχνει ότι το Netflix θέλει να μπει στην αγορά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα από σήμερα παγκοσμίως και σε λίγους μήνες θα είναι διαθέσιμα και στους χρήστες Apple κινητών είναι δωρεάν. Τρία από αυτά είναι παιχνίδια βασικών δεξιοτήτων με χαρτιά ενώ δύο αφορούν στο Stranger Things, την πετυχημένη σειρά του Netflix.

Τα παιχνίδια δεν περιέχουν διαφημίσεις ούτε προωθούν αγορές άλλων εφαρμογών, αντίθετα από τα περισσότερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στα smartphones. Όπως δήλωσε η εταιρεία: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε το πρώτο βήμα λανσάροντας τα παιχνίδια του Netflix για τα κινητά στον κόσμο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που προσφέρουν κάτι στον καθένα. Ενώ είναι απλά η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια εμπειρία παιχνιδιού που ξεχωρίζει από ό,τι είναι διαθέσιμο σήμερα, αποκλειστικά παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις, χωρίς πληρωμή που απλκά συμπεριλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix”.

Τα παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα στα Android κινητά και tablets παγκοσμίως και είναι τα: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter Up, Card Blast. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια μέσα από την εφαρμογή του Netflix στο κινητό τους είτε απευθείας από το Google Play Store.

Διαβάστε Επίσης