"Peaky Blinders" | To teaser trailer, η ημερομηνία πρεμιέρας και όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα σεζόν

Η οικογένεια Shelby επιστρέφει για 6η και τελευταία φορά στη μικρή οθόνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με την πανδημία του κορονοϊού να καθυστέρησε τα γυρίσματα της νέας σεζόν της σειράς "Peaky Blinders", ο σκηνοθέτης Anthony Byrne ανακοίνωσε πως μόλις τελείωσαν με το πέρασμα του τελευταίου επεισόδιου, γεγονός που μαρτυρά πως το βρετανικό δράμα θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας. 

Διαβάστε Επίσης

"Μόλις τελειώσαμε με το κόψιμο του τελευταίου επεισοδίου. Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε, όμως περνώντας τους τελευταίους μήνες με αυτό τον ταλαντούχο τύπο ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Είναι ένας εξαιρετικός φίλος και συνεργάτης και δεν θα μπορούσα να κάνω αυτά που κάνω χωρίς εκείνον", δήλωσε σε ανάρτησή του ο σκηνοθέτης για τον συνεργάτη του, Paul Knight.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για τον καινούριο κύκλο, όπου αν και δεν μας δείχνει σχεδόν τίποτα σε επίπεδο πλοκής, παίρνουμε μία γεύση για τα σκοτεινά νέα επεισόδια που πρόκειται να παρακολουθήσουμε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα επιστρέψει στις αρχές του 2022, με την παραγωγή να ολοκληρώνει τα γυρίσματα τον περασμένο Μάιο, γεγονός για το οποίο μας είχε ενημερώσει ακόμη μία φορά ο Byrne. 

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, παρατηρούμε την πλακέτα που αποτέλεσε φόρος τιμής στην ηθοποιό Helen McCrory, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, κάτι που στενοχώρησε ιδιαίτερα την οικογένεια του "Peaky Blinders". 

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η 6η σεζόν πρόκειται να είναι και η τελευταία της σειράς, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι το τέλος. Ειδικότερα, ο δημιουργός Steven Knight είχε μοιραστεί την επιθυμία του να τελειώσει το έπος με μία ταινία, αντί για άλλη σεζόν, από τη στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε εντελώς τα σχέδια των συντελεστών. "Ο Covid άλλαξε τα σχέδιά μας. Αλλά μπορώ να πω πως το σχέδιό μου από την αρχή ήταν να τελειώσει το Peaky με μία ταινία. Και αυτό θα γίνει". επιβεβαίωσε ο Knight. 

Δες το teaser trailer: 

Διαβάστε Επίσης