X

"The Crown" | Ο λόγος που σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα για την 5η σεζόν

Η παραγωγή σταμάτησε νωρίτερα από το προκαθορισμένο διάλειμμα των Χριστουγέννων.

Και ενώ τα γυρίσματα της σειράς "The Crown" συνέχιζαν πυρετωδώς για την 5η σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022, ξαφνικά η παραγωγή αναγκάστηκε να σταματήσει πριν από το προκαθορισμένο διάλειμμα των Χριστουγέννων. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Netflix, η σειρά χρειάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα μία ημέρα νωρίτερα εξαιτίας των αρκετών κρουσμάτων που διαγνώστηκαν στο σετ. Χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα το πόσα ήταν τα θετικά τεστ ή το αν προήλθαν από το συνεργείο ή τους ηθοποιούς, το σόου αποφάσισε τη λήξη των γυρισμάτων για τη μη περαιτέρω εξάπλωση των περιστατικών. 

"Το Crown σταμάτησε τα γυρίσματα μία ημέρα νωρίτερα από το προκαθορισμένο διάλειμμα για τα Χριστούγεννα, ύστερα από μερικά κρούσματα μέσα στην ομάδα, ώστε να σιγουρέψουμε την ασφάλεια των υπολοίπων και όλοι στην παραγωγή να απολαύσουν τη γιορτινή διακοπή με τους αγαπημένους τους", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Netflix στο Variety. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα θα επαναξεκινήσουν τον Ιανουάριο, όμως η ακριβής ημερομηνία δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα. Οι φαν αδημονούν για να δουν την πολυαναμενόμενη σεζόν και ειδικότερα τους νέους πρωταγωνιστές που παίρνουν τη σκυτάλη από τους ηθοποιούς των δύο προηγούμενων κύκλων.

Διαβάστε Επίσης