Γιατί όλοι λατρεύουν την ιταλική κουζίνα

Έκτορας Μποτρίνι, Πάνος Ιωαννίδης, Νίκος Δημητροκάλης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Θοδωρής Παπανικολάου, Γιάννης Λιόκας, Βασίλης Τσατσάκης και Κυριάκος Λιοδάκης εξηγούν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ό,τι ακριβώς συμβαίνει με την Σκουάντρα Ατζούρα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ιταλική κουζίνα, πάντα και παντού: Όλοι τη λατρεύουν, τη θαυμάζουν και την υποστηρίζουν. Με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας (17 Ιανουαρίου), μερικοί από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή -οι Έκτορας Μποτρίνι, Πάνος Ιωαννίδης, Νίκος Δημητροκάλης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Θοδωρής Παπανικολάου, Γιάννης Λιόκας, Βασίλης Τσατσάκης και Κυριάκος Λιοδάκης- μιλούν στο Esquire και εξηγούν γιατί και πώς η ιταλική γαστρονομική φιλοσοφία και οι γεύσεις της κατέκτησαν τον πλανήτη.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr