Ό,τι ακριβώς συμβαίνει με την Σκουάντρα Ατζούρα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ιταλική κουζίνα, πάντα και παντού: Όλοι τη λατρεύουν, τη θαυμάζουν και την υποστηρίζουν. Με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας (17 Ιανουαρίου), μερικοί από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή -οι Έκτορας Μποτρίνι, Πάνος Ιωαννίδης, Νίκος Δημητροκάλης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Θοδωρής Παπανικολάου, Γιάννης Λιόκας, Βασίλης Τσατσάκης και Κυριάκος Λιοδάκης- μιλούν στο Esquire και εξηγούν γιατί και πώς η ιταλική γαστρονομική φιλοσοφία και οι γεύσεις της κατέκτησαν τον πλανήτη.
Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr