Τα εστιατόρια που ποντάρουν στην πεντάστερη γαστρονομία

Τα ξενοδοχεία της πόλης επενδύουν όλο και περισσότερο στα εστιατόριά τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εποχή που η καλή θέα ήταν αρκετή για ένα ξενοδοχείο και το περιεχόμενο του πιάτου ερχόταν σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εμείς απολαμβάνουμε -γεύσεις και θέες- αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και ψηφίζουμε ;)

Το γαστρονομικό επίπεδο των ξενοδοχείων της Αθήνας ανεβαίνει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο. Παρά τις δυσκολίες και το σχετικό pause που επέφερε η πανδημία σε πολλές επενδύσεις, φαίνεται πως οι επιχειρηματίες δεν πτοήθηκαν, δεν κατάργησαν τα σχέδια τους, απλώς τα ανέβαλαν. Η καινούρια εποχή που ξεκινάει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των διαχρονικών ξενοδοχείων της, αλλά και με πολλά νέα που μας προκαλούν να κλείσουμε όχι μόνο δωμάτιο, αλλά και τραπέζι.

Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και καλύπτουν όλη την γκάμα από τους κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι μέχρι ένα καταπληκτικό pad thai, από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις δυτικά του Κόλπου της Βεγγάλης. Το σημαντικό εδώ και κάποια χρόνια είναι πως τα ξενοδοχεία με τις επενδύσεις που έχουν κάνει στη γαστρονομία, έχουν μπει δυνατά στον εστιατορικό χάρτης της Αθήνας. Τα εστιατόρια τους πλέον είναι επιλογές όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους της πόλης που τα έχουν βάλει σταθερά στην ατζέντα τους.

Όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στα βόρεια προάστια, ή και νότια, με το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο φόντο, στα ξενοδοχεία ψήνονται καινούριες ιδέες, σερβίρονται δημιουργικές γεύσεις, μαγειρεύεται μια κουζίνα αξιώσεων.

Αυτό συμβαίνει 100% στα εστιατόρια των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2022. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα στο: https://www.tasty-guide.gr/voting/hotel-restaurants

Tasty Awards 2022

Υπό την αιγίδα: Περιφέρεια Αττικής

Χορηγοί: