Οι κορυφαίες σειρές για binge watching, σύμφωνα με το Forbes

Οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται στο Netflix.

Aναμφισβήτητα, οι σειρές που αναδεικνύονται ως οι καλύτερες της εκάστοτε χρονιάς προκύπτουν από υποκειμενικά και αντικειμενικά κριτήρια. Δεν είναι απίθανο δηλαδή να υπάρξει viral καπνός χωρίς ουσιαστική φωτιά, ενώ στις προτιμήσεις ενός παραγωγού σίγουρα πρωτεύει εκείνη που του αποφέρει τα περισσότερα έσοδα. Το binge watching από την άλλη, είναι ένα διαφορετικό θέμα και γι' αυτό το Forbes κάνει ειδική μνεία σε αυτό, δημοσιεύοντας τις παραγωγές που πρώτευσαν στις σερί μεταδόσεις των επεισοδίων τους. 

Διαβάστε Επίσης

Η έρευνα

Βασιζόμενο λοιπόν στην εφαρμογή TV Time του Whip Media, κατέληξε στο ότι 15 σειρές του Netflix, τέσσερις από το Disney+ και από μία από το Hulu και το Apple TV+ συνιστούν τη λίστα των παραγωγών με τις περισσότερες συνεχόμενες προβολές για το 2021. 

Με 19 εκατ. χρήστες παγκοσμίως, το TV Time μπόρεσε να παρακολουθήσει τα δεδομένα συγκεντρώνοντας τις δηλώσεις των χρηστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν μερικά "σιγουράκια" όπως το Hellbound που δε συμπεριλαμβάνονται στη λίστα. Η νοτιοκορεάτικη σειρά τρόμου έκανε το ντεμπούτο της στο Netflix στις 19 Νοεμβρίου, κλέβοντας τις εντυπώσεις αφού ξεπέρασε ακόμη και το Squid Game με 43,48 εκατ. ώρες προβολής μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετά από την κυκλοφορία της στις ΗΠΑ. 

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr