Πινόκιο | Οι φωτογραφίες της νέας ταινίας της Disney με τον Tom Hanks

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Geppetto.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Tom Hanks πρωταγωνιστεί στη νέα live-action ταινία της Dinsey+, 'Πινόκιο’, φέρνοντας στην οθόνη την συγκινητική ιστορία του ξύλινου αγοριού.

Ο ηθοποιός θα υποδύεται τον Geppetto και ο Benjamin Evan Ainsworth τον Πινόκιο, όπως φαίνεται και στην πρώτη φωτογραφία της ταινίας που κυκλοφόρησε στα social media.

Ο Robert Zemeckis θα σκηνοθετήσει την ταινία ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Joseph Gordon-Levitt, Cynthia Erivo, Keegan-Michael Key,  Luke Evans και η Lorraine Bracco. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Dinsey+.

Σύμφωνα με τον Evans , η ταινία θα έχει πολλές ομοιότητες με το κλασικό animation αλλά οι χαρακτήρες θα είναι πιο πολύπλοκοι: "Η πλοκή είναι παρόμοια αλλά υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που ο σκηνοθέτης εμπλούτισε και ο οδηγός της άμαξας είναι ένας από αυτούς. Θα χρησιμοποιήσω όλη την εμπειρία μου στο μιούζικαλ και τις δεξιότητές μου σε αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν μπορώ να σας πω πολλά γιατί θέλω να είναι έκπληξη αλλά υπάρχουν κάποια πολύ υπέροχα δώρα που μου έδωσε με αυτόν τον χαρακτήρα. Θα δείτε τον οδηγό με πολλούς διαφορετικούς τρόπους".

Διαβάστε Επίσης