Bridgerton | Ανανεώθηκε για τρίτη και τέταρτη σεζόν

Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix για τη δημοφιλή σειρά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δημοφιλής σειρά Bridgerton ανανεώθηκε για τρίτη και για τέταρτη σεζόν όπως ανακοίνωσε το Netflix.

Η ανακοίνωση έρχεται μαζί με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς της Shonda Rhimes με τη δημιουργική ομάδα να δηλώνει ότι έχει κάποια πολύ εντυπωσιακά σχέδια για το μέλλον. Όπως τόνισε το Netflix "θα συνεργαζόμαστε με το Bridgerton για πολύ καιρό ακόμα" ενώ πρόσθεσε πως το κοινό θα συνεχίσει να εντυπωσιάζεται με τη σειρά.

"Είναι μια δυνατή ψήφος εμπιστοσύνης στη δουλειά μας και νιώθω ευγνώμων που δουλεύω με τόσο συνεργάσιμους και δημιουργικούς συνεργάτες όπως είναι το Netlflix” είπε σε ανακοίνωσή της η Shonda Rhimes.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε προγραμματίζονται οι πρεμιέρες των επόμενων κύκλων αλλά το σίγουρο είναι ότι η πλοκή θα ακολουθήσει τα βιβλία της Julia Quinn, όπως έχει κάνει και στους δύο πρώτους κύκλους.

Κάθε σεζόν μέχρι στιγμής εστιάζει σε ένα διαφορετικό μέλος της οικογένειας Bridgerton. Η πρώτη σεζόν παρουσίαζε την ιστορία της Daphne που υποδύεται η Phoebe Dynevor και η δεύτερη παρουσιάζει την ιστορία του αδελφού της, Lord Anhony που υποδύεται ο Jonathan Bailey. Αυτό σημαίνει ότι λογικά η τρίτη σεζόν θα εστιάσει στον Benedict που υποδύεται ο Luke Thompson και η τέταρτη στον Colin που υποδύεται ο Luke Newton.

Συνολικά υπάρχουν οχτώ βιβλία Bridgerton για κάθε μέλος της οικογένειας, όμως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν το Netflix και η Shonda Rhimes σκοπεύουν να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη όλες τις ιστορίες της Julia Quinn.

Πηγή: MadameFigaro.gr

Διαβάστε Επίσης