
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αυτό το καλοκαίρι το περιμένουμε όλοι κυριολεκτικά με τη γλώσσα στο μάγουλο από τον ενθουσιασμό, τόσο λόγω του χειμώνα που περάσαμε όσο και λόγω των τόσο υπέροχων αφίξεων που διαδέχονται η μία την άλλη, και αναβαθμίζουν το γαστρονομικό και τουριστικό προϊόν της χώρας μας, κάτι που δεν μπορεί παρά να μας κάνει υπερήφανους. Πριν λίγο καιρό είχαμε μιλήσει για το νέο "παιδί" ενός εκ των πλέον αγαπημένων και καταξιωμένων Ελλήνων σεφ, του Λευτέρη Λαζάρου, του πρώτου ever σεφ που έφερε στη χώρα μας ένα αστέρι Michelin για ελληνική δημιουργική κουζίνα και του πρώτου που τόλμησε να πειραματιστεί και να διαπρέψει με υλικά που κάποτε θεωρούνταν "ταπεινά", όπως η διάσημη πλέον πεσκανδρίτσα, μαθαίνοντας στο ελληνικό κοινό την υψηλού επιπέδου γαστρονομική ψαροφαγία.
Όπως είχαμε πει λοιπόν, ο Λευτέρης Λαζάρου εγκαινίασε το Varoulko Santorini σε μία από τις πιο μαγικές "βεράντες" της Σαντορίνης, στο υπερπολυτελές Grace Hotel, μέλος της Auberge Resorts Collection, στο Ημεροβίγλι. Τώρα λοιπόν πήγαμε, δοκιμάσαμε, ζήσαμε την εμπειρία Varoulko Santorini και Grace Hotel και ερχόμαστε με απευθείας ανταπόκριση και γεύσεις εφάμιλλες της θέας, που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.
Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr