Angelina Jolie - Salma Hayek | Ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κινηματογραφική μεταφορά του 'Without Blood'

Το βιβλίο του Alessandro Baricco μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Angelina Jolie θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο της ταινίας που βασίζεται στο βιβλίο του Alessandro Baricco 'Without Blood'.

Η σταρ που θα είναι και παραγωγός της ταινίας θα συνεργαστεί με την Salma Hayek που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία μαζί με τον Demian Bichir. Οι δυο σταρ είχαν τελευταία φορά εμφανιστεί στο Eternals της Marvel και από τότε είναι καλές φίλες.

Η ταινία εξετάζει τις παγκόσμιες αλήθειες για τον πόλεμο, το τραύμα, τις μνήμες και την θεραπεία. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Ρώμη και στη Νότια Ιταλία. Σύμφωνα με το Variety, η Jolie δήλωσε πως "νιώθω τιμή που βρίσκομαι εδώ στην Ιταλία για να κάνω αυτή την ταινία και που μου εμπιστεύθηκε ο Alessandro Baricco να μεταφέρω το βιβλίο του στη μεγάλη οθόνη με τη μοναδική του ποίηση, το συναίσθημα και τον τρόπο που βλέπει τον πόλεμο, αλλά και τα ερωτήματα που θέτει για το τι ψάχνουμε μετά από μια τραυματική εμπειρία, την απώλεια ή την αδικία”.

Η Hayek ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην ταινία με μια ανάρτησή της στο Instagram, γράφοντας: "Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε να με σκηνοθετήσει η Angelina Jolie. Θαυμάζω τη δουλειά της ως σκηνοθέτη εδώ και πολλά χρόνια. Κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, θα έχω τη χαρά να συνεργαστώ με δυο φίλους, την Angelina και τον Demian”.


 

Διαβάστε Επίσης