Victoria’s Secret | Ένα νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του διάσημου brand

To trailer του "Victoria’s Secret: Angels and Demons" που παρουσιάζει την άνοδο και την πτώση του brand.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νέο ντοκιμαντέρ του Hulu με τίτλο "Victoria’s Secret: Angels and Demons” που κυκλοφορεί στις 14 Ιουλίου παρουσιάζει τα σκοτεινά μυστικά πίσω από το διάσημο brand εσωρούχων.

Σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Matt Tyrnauer, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ιστορία του brand αλλά και του CEO του, Les Wexner. Το trailer που κυκλοφόρησε δείχνει στιγμιότυπα από τον υπόκοσμο που κυκλοφορεί στον κόσμο της μόδας, τους δισεκατομμυριούχους που εμπλέκονται αλλά και την ανάμειξη του Jeffrey Epstein.

Το brand είχε αποκτήσει παγκόσμια φήμη μέσα από το ετήσιο show του που προβαλλόταν τηλεοπτικά και στο οποίο περπατούσαν μερικά από τα πιο δημοφική και καλλίγραμμα μοντέλα, ανάμεσα στα οποία η Tyra Banks, η Kendall Jenner, η Gigi και η Bella Hadid και η Alessandra Ambrosio. Το θρυλικό show σταμάτησε το 2019 μετά από πτώση στη θεαματικότητα των προηγούμενων επιδείξεων.

Ο ιδρυτής του brand, Roy Raymond, είχε πουλήσει την εταιρεία στον Wexner που κατάφερε να την εξελίξει σε μια επιχείρηση αξίας 7.5 δισεκατομμυρίων. Το trailer δίνει μια πρώτη γεύση για την άνοδο και την πτώση του brand αλλά και το πως η Victoria’s Secret έχασε την επαφή της με τον κόσμο και τους πελάτες της.

Διαβάστε Επίσης