Θα γίνει το "Top Gun" τριλογία;

Τι αποκάλυψε ο Miles Teller για το ενδεχόμενο ενός τρίτου φιλμ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως όλα δείχνουν, μία τρίτη ταινία "Top Gun" ίσως να βρίσκεται στα σκαριά, ύστερα από την τεράστια επιτυχία του σίκουελ που κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του box office. 

Ο Miles Teller, που συμπρωταγωνίστησε με τον Tom Cruise στο Top Gun: Maverick”, δήλωσε σε συνέντευξή του πριν από λίγες ημέρες πως είχε διάφορες συζητήσεις με τον διάσημο ηθοποιό γι'αυτό το θέμα, ωστόσο δεν μπορούσε να αποκαλύψει κάτι με σιγουριά. Η φράση που χρησιμοποίησε είναι "θα δούμε". 

Στην ουσία, όπως επιβεβαίωσε και ο Teller, η πιθανότητα ενός τρίτου φιλμ εξαρτάται από τον ίδιο τον Cruise, για το αν επιθυμεί να γίνει το Top Gun τριλογία. Παρόλα αυτά, ο ίδιος είναι πολύ θετικός, ομολογώντας πως θα ήταν μια καταπληκτική εξέλιξη.

Τον περασμένο μήνα, ο σκηνοθέτης του σίκουελ, Joseph Kosinski, δήλωσε πως στην αρχή ο Cruise δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει δεύτερη ταινία του Top Gun. Πιο αναλυτικά, τη στιγμή που ο σκηνοθέτης πήγε να κάνει την πρότασή του, ο ίδιος του εκμυστηρεύτηκε πως δεν ενδιαφερόταν να κάνει το Top Gun. Ωστόσο, ο Kosinski κατάφερε να τον πείσει μέσα σε μισή ώρα, παίρνοντας θετική απάντηση του ηθοποιού για τη συμμετοχή του. 

Όπως θυμάται ο Kosinski, όταν ο Cruise πήρε την απόφαση, το επόμενο πράγμα που έκανε ήταν να καλέσει τον διευθυντή της Paramount Pictures, ενημερώνοντάς τον για το ότι θα προχωρούσαν με το σίκουελ του Top Gun, ώστε να βοηθήσει την ταινία να γίνει πιο γρήγορα.

Διαβάστε Επίσης