Πρίγκιπας Andrew | Η ‘ντροπιαστική’ συνέντευξη του στο BBC θα γίνει σειρά και ταινία

Δύο διαφορετικές παραγωγές θα παρουσιάσουν την ιστορία πίσω από την τηλεοπτική συνέντευξη του δούκα του York.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Andrew και η βασιλική οικογένεια σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν τη συνέντευξη που είχε δώσει ο δούκας του York στην Emily Maitlis, στην εκπομπή Newsnight του BBC, μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση.

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ έχασε τους βασιλικούς του τίτλους και τα προνόμια ενώ δεν κατάφερε να πείσει τον κόσμο για την αθωότητά του παρά το γεγονός ότι ξέφυγε με ένα εξωδικαστικό διακανονισμό, πληρώνοντας ένα μεγάλο ποσό στη μηνύτριά του.

Η διάσημη πλέον τηλεοπτική του συνέντευξη θα γίνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ταινία αλλά και σειρά και μάλιστα σε αυτές τις παραγωγές θα βοηθήσουν και δύο γυναίκες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της συνέντευξης. Η δημοσιογράφος Emily Maitlis που μίλησε στον Andrew αλλά και η παραγωγός του Newsnight, Sam McAlister, θα συνεργαστούν με εταιρείες παραγωγής για να μεταφέρουν στην οθόνη όσα πραγματικά έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η Maitlis συνεργάζεται με την Blueprint Pictures για μια σειρά που αποτελείται από τρία μέρη που θα προβληθεί σε μεγάλη πλατφόρμα streaming και θα έχει την υπογραφή ενός σεναριογράφου, βραβευμένου με Bafta.

H McAlister από την πλευρά της έχει πουλήσει τα δικαιώματα του βιβλίου της ‘Scoops’ για κινηματογραφική μεταφορά του παρασκηνίου της συνέντευξης. Το βιβλίο της περιγράφει τις ιστορίες πίσω από τις πιο σοκαριστικές συνεντεύξεις στο BBC και ανάμεσα σε αυτές είναι φυσικά και αυτή που έδωσε ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στο Newsnight. Η McAlister συνεργάζεται με τις εταιρείες παραγωγής Lighthouse Film και Voltage TV για την ταινία ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Peter Moffat. Φήμες θέλουν ήδη τον Hugh Grant στον ρόλο του πρίγκιπα Andrew.

Διαβάστε Επίσης