Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

H λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τις υπόλοιπες παραγωγές που έρχονται στην πλατφόρμα streaming.

Oι νέες σειρές και ταινίες του Netflix καταφθάνουν προσεχώς -μαζί φυσικά με ολόφρεσκα ντοκιμαντέρ και άλλες παραγωγές- για να επισφραγιστεί το γεγονός πως η νέα σεζόν θα μας βρει άπαντες (ξανά) σε binge-watching mood. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα εντός του μήνα ώστε να μπορείτε να εμπλουτίσετε τη λίστα σας με εκείνα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. Παρεμπιπτόντως, μερικά από αυτά, τα περιμένουμε πώς και πώς, όπως τη νέα σεζόν του Cobra Kai, το Blonde με την Ana de Armas και το Athena του Romain Gavras.  

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/9/2022

Détox - Off The Hook

Συνειδητοποιώντας ότι και οι δύο έχουν μια τοξική σχέση με το ίντερνετ, οι συγκάτοικοι Λέα και Μανό αποφασίζουν το αδιανόητο: να μείνουν μακριά από συσκευές για 30 μέρες.

02/9/2022

Ο Διάβολος στο Οχάιο - Devil in Ohio

Αποφασισμένη να προστατέψει μια νεαρή ασθενή που απέδρασε από μια αίρεση, μια ψυχίατρος αναλαμβάνει το κορίτσι, θέτοντας τη δική της οικογένεια και ζωή σε κίνδυνο.

Δεν Είσαι Τίποτα το Ιδιαίτερο - You’re Nothing Special

Η ζωή στη νέα πόλη της Αμάγια αρχίζει να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, όταν στο σχολείο διαδίδονται φήμες ότι εκείνη κληρονόμησε τα μαγικά ταλέντα της γιαγιάς της.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr