Squid Game | Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στον κεντρικό ήρωα στη δεύτερη σεζόν

Ο σκηνοθέτης της σειράς έκανε μια αποκάλυψη για τον ρόλο που υποδύεται ο Lee Jung-jae.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Squid Game ήταν η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix την προηγούμενη χρονιά ξεπερνώντας τα νούμερα τηλεθέασης ακόμα και του δημοφιλές 'Stranger Things'. Η σειρά, η οποία ακολουθεί την ιστορία ενός φτωχού άντρα που δέχεται την πρόσκληση να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου με έπαθλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ενώ βρίσκεται κλεισμένος σε κτίριο μαζί με άλλους παίκτες, απέκτησε πολλούς fans που ήδη ανυπομονούν για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στα τέλη του 2023.

Η πρώτη σεζόν κατάφερε να βραβευτεί με δύο σημαντικά Emmy στην 74η τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων με τον σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk να τιμάται στην κατηγορία 'Outstanding Direction' και τον πρωταγωνιστή Lee Jung-jae να αναδεικνύεται 'Best Actor' σε δραματική σειρά. Ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο κόκκινο χαλί των Emmys μίλησε για τη δεύτερη σεζόν, κάνοντας μια αποκάλυψη για τη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στον κεντρικό ήρωα.

Όπως είπε "η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι η αλλαγή του κεντρικού χαρακτήρα. Γιατί είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος στη δεύτερη σεζόν. Ξέρετε έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα κι έγινε πιο σοβαρός, έτοιμος για εκδίκηση. Ο χαρακτήρας του θα είναι εντελώς διαφορετικός”.

Εκτός από τον Lee Jung-jae που επιστρέφει στον δεύτερο κύκλο με τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι γνωστό ότι και ο 'front man' που επέβλεπε το παιχνίδι στην πρώτη σεζόν και υποδυόταν ο Lee Byung-hun επιστρέφει καθώς και νέοι χαρακτήρες.

Διαβάστε Επίσης