Η νέα ταινία εποχής της Florence Pugh θα γίνει η επόμενη επιλογή στην watchlist σας

Ύστερα από το Don't Worry Darling, η ηθοποιός επιστρέφει, επιλέγοντας κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πρωταγωνίστρια στο σύμπαν της Marvel, στο θεαματικό Dune και στο αμφιλεγόμενο Don't Worry Darling. Η Florence Pugh φαίνεται πως μπορεί να φέρει εις πέρας ό,τι της δοθεί, γι'αυτό δοκιμάζει τον εαυτό της για ακόμη μία φορά σε μία νέα ταινία εποχής - μετά τη συμμετοχή της στη διασκευή της Greta Gerwig στις "Μικρές Κυρίες"- , λαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το φιλμ "The Wonder". 

Η ταινία περιγράφει τα γεγονότα της εποχής του 19ου αιώνα στην Ιρλανδία, όπου μία 11χρονη θεοσεβούμενη υποστηρίζει πως εξακολουθεί να μένει ζωντανή αν και έχει να φάει μήνες. Τότε, μία Αγγλίδα νοσοκόμα, η Lib Wright - την οποία υποδύεται η Pugh - επισκέπτεται την έφηβη, ώστε να παρατηρήσει το φαινόμενο και να διαπιστώσει αν πράγματι λέει την αλήθεια. Δημοσιογράφοι και άλλοι που αμφιβάλλουν, θα προσπαθήσουν να μάθουν την αλήθεια, για το αν κάποιος κρυφά δίνει φαγητό στην 11χρονη. 

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Emma Donoghue, με τον Χιλιανό σκηνοθέτη Sebastián Lelio να αναφέρει πως : "με το να μεταφέρω το μυθιστόρημα στην οθόνη, μου δίνει την ευκαιρία να απεικονίσω τη σύγκρουση μεταξύ πίστης και λογικής, ατομικότητας και κοινότητας, υποταγής και επανάστασης, αλλά και να εξερευνήσω τη δική μου εκδοχή του πώς μπορεί να είναι μια ταινία εποχής". Παράλληλα, δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος που στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Pugh, που θα υποδυθεί τον δυναμικό γυναικείο χαρακτήρα.

Μαζί της θα εμφανιστούν επίσης οι Tom Burke, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Kíla Lord Cassidy, Toby Jones, Ciarán Hinds, Dermot Crowley, Brían F. O’Byrne και David Wilmot.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ενώ σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα θα προβληθεί στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix στις 16 Νοεμβρίου. 

Διαβάστε Επίσης